Post by chancaweldiora on Mar 7, 2022 15:04:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bad Piggies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bad Piggies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Bad Piggies 2022 version ▞▞▞
من نمی توانم آن را بازی کنم. دکمه پخش هرگز کار نمی کند
چند پرنده پرسه زدن رایگان اضافه کنید
Bad Piggies Łamigłówki ksjm
تنها دلیلی که من به این 2 ستاره دادم زیرا مرحله هجدهم el porkado غیر ممکن است. حتی با ساخت فوق العاده، توربو و نوع چسب غیرممکن است. Rovio Entertainment لطفا این مورد را اصلاح کنید.
سرگرمی زیبا و خلاقانه می توان ساعت های بی پایانی را با آن سرگرم کرد.😍😍
میخواهم بگویم این بازی واقعا سرگرمکننده است، آن را به همه توصیه میکنم، این بازی آفلاین است و واقعاً میخواهند اگر حوصلهتان سر رفت، میتوانید یک مینیگیم بازی کنید! من این را به همه در جهان توصیه می کنم!! مگر اینکه بازی را دوست نداشته باشید 😑 اما به نظر من باحال و سرگرم کننده است 😎👍
بازی عالی است اما چیزهای کوچکی هستند که من را آزار می دهند... زمانی که شما مالک آن هستید که تمام سطوح و جعبه های شنی را ببینید همه خوک ها مشکل دارند.
Rovio عزیز، همه بازی های شما خوب هستند، موافقم، اما قبول ندارم که برخی از بازی ها را از playstore حذف کرده اید. میدونم که داری بیسنس میسازی . پس لطفاً آنها را به جایی که باید باشد برگردانید. همه بچه ها دلشان برای آن بازی ها تنگ شده بود. شرکت OUTFiT7 را مثال بزنید.
بازی بسیار باحال با قابلیت های مهندسی زیاد. با این حال آنها باید چیزهای بیشتری اضافه کنند.
این مانند یکی از موفق ترین بازی های rovio است، اگر نه، موفق ترین بازی آنهاست، اگرچه هنوز مشکلاتی دارد مانند من دیگر نمی توانم تبلیغات تماشا کنم، بنابراین نمی توانم جعبه های روزانه را پیدا کنم و نمی توانم جعبه ها را باز کنم، فقط گاهی اوقات لطفاً این باگ های شکستن بازی را برطرف کنید.
Bad Piggies Sestavljanke xocv
خیلی بازی انگیری برز است که خوک هاباساختن وسیله می توان برد هرچی جلوتر بری سخت تر پیشنهاد می کنم نصبش کنید ❤👌
آیا آنها از شر سندباکس خلاص شدند یا مال من شکسته است
سازندگان Angry Birds فیلمنامه را برگردانده و به شما اجازه می دهند تا مسائل سرقت تخم مرغ را به دست خود بگیرید! آزمایش در جعبه های ماسه ای باز بسیار سرگرم کننده است. به طرفداران بازی های ساختمانی و بازی های پازل توصیه می شود.
خوب
با طرح های مهندسی در جعبه شنی سرگرم کننده عالی است، اما حالت داستانی کمتر سرگرم کننده است. شما همچنین می توانید نسخه HD را با پیشرفت خود بازی کنید اما همه چیز را در جعبه شنی از دست می دهید تا زمانی که به این نسخه برگردید
یک مشکل کوچک وقتی به نقطه ای از بازی می رسیدم اشکال می کرد و چیزی نشان نمی داد و موسیقی متوقف می شود... لطفاً رفع کنید
من این بازی را خیلی دوست دارم! من از بچگی این بازی را بازی کردم، بسیار سرگرم کننده است که فقط به اطراف پرواز کنید و سواری خود را بسازید! و همچنین بسیار خنده دار است که می بینید خوک شما زمانی که سواری شما خراب می شود فقط به این طرف و آن طرف برخورد می کند و پرواز می کند! خیلی ممنون Rovio برای ساخت این بازی که می تواند هر کسی را بخنداند!
Sonic Runners Adventure jogo Aventura llk
❤❤❤
چند فیزیک واقع گرایانه مانند چیزهای در حال چرخش و آتش گرفتن موتور در صورت ضربه زدن را اضافه کنید و اگر یک TNT بر روی مربع های چوبی یا فلزی منفجر شود، برخی از قسمت ها را از دست می دهند و یک حالت بازی نبرد اضافه کنید، اما همچنان خوب است آن را ادامه دهید.
شارژ کردن برای همیشه طول کشید که قبلاً برنامه را نصب نکرده بودم
من این را در کودکی بازی کردم، هنوز هم به همان اندازه که به یاد دارم، فوق العاده سخت نیست، اما مانند اکثر بازی های موبایل فوق العاده آسان نیست، این فقط یک سرگرمی تصادفی است، 100% توصیه می شود
این بازی شگفت انگیز است من مدت زیادی است که بازی می کنم اما تمام پیشرفتم را از دست دادم و باید از ابتدا شروع می کردم و به طور جدی در بازی خیلی دور بودم اما اکنون تمام شده است.
به طور کلی، این بازی جالب است اما یک باگ در بازی وجود دارد. مانند: اشکالات پس زمینه، کشیدن یا هل دادن وسایل نقلیه باعث ناپدید شدن یا آسیب فوری آن می شود، و غیره. لطفاً برای به روز رسانی آن، اشکال را برطرف کنید.
من فقط وقتی 2-1 ستاره می گیرم که آنقدر خوب که شما آن را روویو انجام داده اید
من به این 3 ستاره 1 می دهم من واقعا این بازی را دوست دارم اما دیگر نمی توانم آن را بازی کنم 2 کارت تبلت من کار نمی کند 3 در واقع هیچ 3 وجود ندارد اما چه کسی اهمیت می دهد! من نمی توانم بازی را انجام دهم پس هر چه باشد! من یک کارت تبلت جدید دریافت می کنم.
این بازی فوق العاده است اما من یک سری ایده دارم 1. سطح آب 2. قاب مثلثی شکل 3. یک قاب جدید مانند تیتانیوم 4. یک بالشتک که وقتی افتادی نشکنی 5. توپی که وقتی چیزی در آن بیفتد 6. سطوح اسکورت که در آن دو خوک معمولی وجود دارد. 7. یک حالت بازی که در آن باید پایگاهی برای دفاع در برابر پرندگان خشمگین بسازید. ابزار و آن را به صورت آنلاین در جایی که دیگران بازی می کنند ارسال کنید
من فکر می کنم شما هنوز هم می توانید بهتر انجام دهید
عالـــــــــــــــی
من اصلا نمیتونم بازی رو انجام بدم هر وقت وارد آن می شوم گوشیم را ریستارت می کنم. نمی دانم چرا این کار را می کند و قبلاً این بازی را بازی کرده ام و واقعاً از آن خوشم آمده است، به همین دلیل به آن 4 ستاره می دهم.
من این بازی را دوست دارم، اما لطفاً دریافت آیتم ها را آسان تر کنید، اگر این کار را انجام دهید به آن 5 ستاره می دهم
چرا شما توسعه دهندگان سندباکس را گران کردید و جعبه شنی قدیمی در آن زمان خالی بود، اما اکنون باید مالیات پولی بپردازیم تا فیلد رویاها را بدست آوریم به شما پیشنهاد می کنیم که Piggies بد قدیمی را بسازید زیرا تعداد قسمت های زیادی ندارید و من این را بازی کردم. بازی قبلاً شگفتانگیز بود و حالا شما توسعهدهندگان BC کسلکننده آن، جعبه سندباکس رایگان را برداشتند و اگر با من موافق هستید، لطفاً آن را برگردانید و این تمام چیزی است که من میخواهم.
چگونه قفل فیلد رویاها را باز کنیم
من نمی توانم ستاره 3 را در 4-23 پرواز در شب به دست بیاورم، زیرا تایمر احمقانه 20 ثانیه است.
زمانی که سال ها پیش آن را بازی کردم، جالب بود. اکنون تبلیغات ویدیویی غیرقابل رد شدن وجود دارد. نه ممنون