Post by ebcendownmansilk on Feb 15, 2022 6:15:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повече точки хак ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
Играта е интересна и ще видя някакво подобрение bcoz замръзване в средата на играта, твърде честа реклама и напоследък не мога да вляза, защото играта ме моли да изтегля определена пачка, когато се опитвам да я изтегля, винаги пише грешка в изтегляне. Мисля да деинсталирам играта и да инсталирам отново, но се страхувам, че ще загубя напредъка си от епизод 24 и ще започна от епизод 1. Моля, отстранете този проблем.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Azione kdz
Тази игра е малко по-добра, отколкото когато я играх преди повече от година. Харесва ми колко лесно беше да се сдобия с хеликоптерите, които имам сега, но играта го прави лесна само докато не получите T3 gunship. Най-добрият ми gunship е Dragon Ship и той почти не си върши работата, когато премина епизод 5. Да, забелязах системата за надграждане, абсолютно мразя външния й вид. Чертежи са твърде трудни за получаване. И златото, о, господарю. Трудността да се получи злато е смешна. Моля, направете тази игра малко по-лесна.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D แอ็กชัน ibjk
Добре, имам няколко проблема с тази игра.Не ме разбирайте погрешно, това е като единствената игра, която играя, но защо поставяте едни и същи оръжейни кораби в ротация, за да опитате? Искам да пробвам много от другите, така че имам цел да запазя златото си за... Също така... След като имам достатъчно злато защо не мога просто да закупя (с моето злато) кораба, който искам да купя, вместо да трябва първо да завършите определено ниво? Да ви кажа честно, това ме кара да не искам да играя тази игра повече. За да премина много от тези нива, имам нужда от по-добър кораб.
★★★★★
Biva ama ti dorupiava
проблемите с контрола са повече. проблемите започват по средата на битката. моля, поправете това скоро. ако няма проблеми щях да дам 5 звезди.
Играх твърде много време, но след деинсталиране в продължение на няколко дни, ако се опитате да преинсталирате отново, можете, но не можете да върнете данните си. това е голям проблем, започнете отново с първата стъпка
Syper
Твърде много добавки. И след всяко добавяне играта продължава да спира. Трябва да бъде отворен отново, за да продължите да играете и това е много разочароващо. Моля, разработчици, разгледайте. Иначе добра игра.
Обичам тази игра, всичко е добро. Но загубих всичките си постижения. Това ви струва 2 звезди. Поглъщането на данни трябва да бъде автоматично. Не е меню, дори ако направя резервно копие на данните си, все пак губя корабите си.
Изключително съм разочарован, че фактът, че трябваше да има допълнителен файл върху него плюс фокусът на играта е просто забавление, а не история, това е просто тъжна бъркотия. битка стратегическа игра, която игнорира класическото усещане за управление на самолет и донасяне на смърт отгоре, борейки се с вражески изтребители като пилот-асо и факта, че заглавието на новата стратегическа игра gunship е малко синьо, което не поемате контрол над самолети вече не е забавно и най-лошото е, че нямаме много приложения за военни самолети като това, освен от морето, но тази игра не успява, защото печеленето на скъпоценни камъни е трудно като тази игра и факта, че самолетът от морето е по-скъпо, отколкото си мислех, затова се отказах от играта, защото е някак безсмислена и фактът, че играеш отново и отново, е меко казано изморителен от сега смятам gunship battle за мъртва и тъжна игра, която става все по-страда tegy игра от новата gunship battle трябва да се нарича нещо, което може да опише новата игра вместо gunship или warship battle
Мисля, че тази игра е добра, но препоръчвам. Това е, че може да се играе с приятел като това мини. Като този мултиплейър може да играе на бойно поле. Може да атакува с приятел с един или 2 и повече. Като тази покана или търсене на име или идентификационен номер на играта и да създаде стая и може да играе приятел. Може да играе с други хора и всички интереси към играта .И така, моля, мога ли да играя с приятел мултиплейър?
В момента има няколко реклами. Говорете за отчаянието. По-старата версия е много по-добра. Персонализираните мисии могат да се играят офлайн, увеличаването на златото е възможно офлайн, но сега. Всичко е изчезнало. Просто не виждам смисъл, когато в играта няма реално PvP. Върнете старата версия. Рано или късно, ако това все още е толкова рекламно, колкото е в момента, може да се наложи да се сбогувам с играта.
Това е добра игра, но е трудно да получите награди, трябва да прекарате цялото време, което имате в играта, бойци са много скъпи и когато отидете нагоре, мисиите стават все по-трудни за изтегляне наскоро заседнали в мисия 12 ниво 1 не знам кой боец да купуват, защото дори безплатните пробни не могат да направят нищо за тази мисия.
Има хак за Gunship Battle : Lucky Patcher пробвайте... безплатно злато, безплатни пари, безплатни звезди!!! обедете се сами
Brick Breaker : Space Outlaw Arcade cjm
GUNSHIP BATTLE:直升機 3D Action 動作 xtjd
Харесвам играта, но бутонът „Купете“ не работи и сега съм заседнал в магазина! Трябва да си купя нов кораб, за да продължа, но не мога, защото без причина не мога да купя нищо.
ガンシップ・バトル アクション gwz
Играх това от доста време, но защо го направихте онлайн? Всеки път, когато спечеля награди от края на епизода, елементите на наградата няма да се актуализират, освен ако не са свързани с добра връзка.
тази игра е чудесна, но трябва да направите нова игра с хеликоптер. защото хората харесват gunship strike 3d най-много от тези игри, защото тази игра е твърде стара и моля, надстройте източниците. Благодаря.
Тази игра трябва да бъде преименувана на Called, DIP В ВАШИЯ портфейл Просто защото започвате с най-скапания хеликоптер, който ви дават, и докато напредвате в играта, не можете да надстроите до най-добрия хеликоптер, който парите могат, това е пълен фарс, ако изтеглихте тази игра, след това бъдете готови да харчите, харчите, харчите, какво друго прави по-лошо е как разработчиците поставят играта, за да ви примамят да играете там, играта не прилича на нея РАЗРАБИТЕЛИТЕ СА МОШЕТЕЛИ
Тази игра е добра и има различни самолети в играта единственото нещо защо й дадох две звезди, защото първо трябва да купим епизод с пари е ОК, но след това трябва да купим епизод със злато и няма как да спечелим злато
Като цяло тази игра е прилична... Но получаването на диамант е малко твърде трудно... Нуждаете се от повече по-лесни мисии за получаване на диамант... Освен това някои оръжия имат скъпи амуниции, докато имат минимална производителност... Би било по-добре, ако ние можеше да види статистиката на оръжията и цената на амунициите за незакупени оръжейни кораби на пазара/технологична лаборатория...
Смених мобилния и продадох предишния. Сега всички други игри, включително warship battle, възстановиха данните ми. Но тази игра не възстановява моите данни, дори не изпраща имейл до моя имейл акаунт, регистриран в играта. Опитвах много пъти. Не изпращам имейл до моя имейл, свързан с Hotmail. Дори не получавате данни от Google Play игри. Ако не се възстанови. Тогава тата, чао, завинаги. 😡
добра игра, но когато закупих самолет Gripen ми струваше 1400 злато на следващия ден, когато отворих играта, самолетът изчезна от фоайето, когато докоснах магазина и видях, че самолетът е там в магазина, моите 1400 злато бяха пропилени. моля направете нещо
След завършване на 1-вия етап защо не мога да играя играта още дълго? Защо ме изхвърлят от играта? И защо иска да има интернет връзка? Ще чакам вашите отговори.
Отлична игра но многооооо скъпи самолети
Много добра но може още
Харесва ми
За деца
ガンシップ・バトル アクション gwz
графиката е и контролът е много готин, но помолих Joycity Corp да отстрани проблема, изключва се за 3-4 минути, моля, поправете го, но това е много невероятна и луда игра от asphalt 9 легенди като напълно графична игра
Най-добрата игра за хеликоптер, която съм намирал досега. Страхотна физика и контрол. Удовлетворяваща игра. силно го препоръчвам.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D แอ็กชัน ibjk
Играта е добра, но можете ли да обясните защо имате нужда от достъп до контакти, файлове, снимки и медии
Страхотна игра, но ме счупи Твърде скъпо за студент. Те дори спряха да ми дават бонуси в края на епизодите, за да ме накарат да купувам неща. Не е задоволително.🤬🤬🤬